• Aktuality

Aktuality

30. listopadu 2015

Vánoční charitativní trh Siriri znovu zavítá do Jinonic

Stejně jako v minulých letech se i letos studenti, zaměstnanci a návštěvníci Univerzity Karlovy budou moct díky podpoře Fakulty humanitních studií zapojit do charitativní činnosti neziskové organizace Siriri, jejímž posláním je rozvojová pomoc „dárcovským sirotkům“ – tedy chudým zemím ležícím mimo zájmy ostatních organizací i oficiální pomoci, které se však bez pomoci „zvenčí“ neobejdou (především se jedná o Středoafrickou republiku). Učinit tak bude možné přímo ve vestibulu areálu Univerzity Karlovy v Jinonicích, kde se v termínu 7.–11. prosince 2015 uskuteční vánoční charitativní trh, kterého se zúčastní představitelé organizace Siriri a také studenti FHS UK.


Zakupte sobě nebo svým blízkým originální vánoční dárek – trička, tašky nebo další předměty – a pomozte Africe! Veškerý zisk z prodeje se převádí na transparentní účty Siriri, ze kterých se financuje provoz organizace a charitativní činnost v SAR. Prakticky to např. znamená, že z každých 300 Kč, které zaplatíte, polovina bude převedena na pomoc Africe.


U stánku Siriri budou po celý týden studenti, jejichž výpomoc zajistí Fakulta humanitních studií UK.


První společná akce FHS UK a Siriri se uskutečnila v roce 2010, další akce proběhly v roce 2011, 2012 a 2013, a např. v minulém roce celkový výnos z prodeje činil přes 23 532 Kč. Tak neváhejte a zapojte se do charitativní činnosti i letos. Přispět na dobrou věc může každý z nás!

Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám