• Aktuality

Aktuality

6. dubna 2016

Pilotáž mezinárodního kurzu "Intercultural management" zahájena

29. března 2016 zahájila katedra řízení a supervize v sociálních a zdravotnických organizací FHS UK pilotáž volitelného magisterského kurzu Intercultural management. Kurz je realizován v anglickém jazyce v rámci projektu CareMan, hrazeného z Erasmus Lifelong Learning Programme. Na tvorbě a dramaturgii tohoto akčně a zkušenostně pojatého kurzu se pod vedením doc. Zuzany Havrdové podíleli zástupci pěti evropských univerzit. Kromě FHS UK v Praze jde o Edinburgh Napier University, Hämmelina University of Applied Sciences, Lahti University of Applied Sciences a University of Évora.


Do kurzu, jehož součástí je i v Praze pořádaný květnový intenzivní týden a mezinárodní konference, se zapsalo 28 studentů ze všech zúčastněných univerzit. Cílem kurzu je rozvinout kulturní citlivost a posílit schopnosti účastníků vést multidisciplinární týmy v kulturně rozmanitém prostředí zdravotních a sociálních služeb současné Evropy.


Katedra řízení a supervize v sociálních a zdravotnických organizacích spolupracuje s evropskými univerzitami nepřetržitě již od roku 2010. Dokladem úspěšné dlouhodobé spolupráce je i nově podaný mezinárodní projekt v rámci březnové výzvy programu Erasmus+.



Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám