• Aktuality

Aktuality

17. října 2014

Vážení kolegové, milí přátelé,


vítáme vás na nových webových stránkách Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy!


Společně se spuštěním aktualizovaného webu ExternĂ­ odkaz Univerzity Karlovy a ve snaze o sjednocení vizuální identity naší alma mater napříč jednotlivými fakultami bychom vám rádi představili nový design webových stránek FHS. Nový design vychází z původního vzhledu, mění však některé jeho grafické prvky. Hlavní menu se ze sloupce po levé straně webu přesunulo nahoru a nyní se nachází na horní liště webu. Pod hlavním menu stále naleznete aktuality, které obsahují nejdůležitější zprávy. Níže se nachází kalendář akcí, po jehož pravé straně se zobrazuje aktuální událost daného dne příp. nejbližší nadcházející událost a odkaz na ostatní akce naší fakulty. Nakonec v patičce webu naleznete kontakty vč. mapy a také kontaktní formulář pro odeslání vašeho názoru na web. Odkazy na sociální sítě se posunuly do pravého horního rohu webu, kde rovněž zůstávají rychlé odkazy na anglickou verzi webu, SIS, Moodle apod.


Kromě změny grafické podoby webových stránek dochází i k jejich strukturní a obsahové aktualizaci. Informační struktura je členěna na dva hlavní uzlové body – institucionální a segmentový. Od prvního uzlového bodu (FAKULTA a VĚDA A VÝZKUM) se odráží navigace kopírující pohled na fakultu jako na instituci, její organizaci a hlavní funkce. Od druhého uzlového bodu se naopak odráží navigace reflektující potřeby jednotlivých uživatelů segmentů (UCHAZEČI, STUDENTI, ABSOLVENTI, ZAMĚSTNANCI, VEŘEJNOST). Taková struktura reflektuje aktuální potřeby uživatelů webu a zároveň zajišťuje stejné navigační principy napříč celou univerzitou.


Doufáme, že se vám budou naše nové webové stránky líbit, a kdybyste měli jakýkoliv dotaz či komentář k jejich fungování, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím kontaktního formuláře.


Vaše Fakulta humanitních studií



Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám