• Aktuality

Aktuality

23. listopadu 2016

Přijďte oslavit advent s Univerzitou Karlovou

Nelze si nevšimnout, že se pomalu, ale jistě blíží Vánoce. Pokud by někdo zůstal zcela uchráněn nazdobených obchodních center nebo vánočních reklam vykukujících na nás odkudkoli, letošní překvapivě zimní počasí by mu jistě blížící se advent připomnělo. Pokud tedy patříte mezi ty, kteří období před Vánoci mají rádi, a vánoční atmosféra vám není cizí, můžete začátek tohoto období oslavit trochu netradičně společně s Univerzitou Karlovou.


Přijďte oslavit advent s Univerzitou Karlovou (ilustrační foto)


V pondělí 28. listopadu, den po první adventní neděli, se v Karolinu budete moci setkat se studenty reprezentující jednotlivé fakulty, mezi kterými samozřejmě nemůže chybět FHS UK, dále se budete moci seznámit s aktivitami jednotlivých studentských spolků, vyzkoušet si workshopy připravené pro děti i dospělé, zahrát si hry, prohlídnout si historické prostory Karolina nebo si poslechnout přednášku, jak jinak než s vánoční tématikou. Celý odpolední program bude ukončen vánočním koncertem.


Pokud tedy chcete advent začít letos trochu jinak, neváhejte a pojďte se přesvědčit o tom, že vánoční atmosféra patří i na naši univerzitu.


Sára Wienerová

23. 11. 2016


Advent na Univerzitě Karlově

Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám