• Aktuality

Aktuality

2. března 2018

Call for papers: workshop Multisenzuální metody výzkumu

Fakulta humanitních studií UK zve na dubnový interdisciplinární workshop s názvem Multisenzuální metody, který povede Yasmin Gunaratnam (Goldsmiths University of London). Cílem tohoto workshopu, jenž proběhne v anglickém jazyce, je prozkoumat potenciál, výzvy a dopady metodologických postupů, zaměřených na objevující se formy prekarity, zranitelnosti a exkluze.


V současné době probíhá call for papers. Vítány jsou nejrůznější příspěvky, které se týkají tématu workshopu a mohly by jej obohatit. Abstrakty (250 slov) je možné posílat do 20. března 2018, a to na e-mailovou adresu . V případě jakýchkoli dotazů kontaktujte Dagmar Lorenz-Meyer ( ).


Workshop povede Yasmin Gunaratnam, docentka sociologie na Goldsmiths University of London. Gunaratnam přednáší o rase, feminismu, postižení a výzkumných metodách. Při této příležitosti pronese přednášku Borders of Becoming – Researching Immigration Policing vycházející z výzkumného projektu nazvaného Mapping Immigration Controversy (MIC), který zkoumal dopady veřejných kampaní britské vlády, týkajících se imigrace mezi léty 2013-2015.


Workshop je organizován v rámci projektu „Technoekologie solární energie“, podpořeného Grantovou agenturou České republiky, který je realizován na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy.


Bližší informace naleznete v příloze (v anglickém jazyce).

Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám