• Aktuality

Aktuality

31. října 2019

Navštivte univerzální prostor pro studenty – Studentská Hybernská

V dubnu 2017 získala Filozofická fakulta Univerzity Karlovy do správy komplex dlouhodobě prázdných domů v Hybernské 4. Ty se od té doby snaží ve spolupráci s Univerzitou Karlovou a Magistrátem hlavního města Prahy měnit v komunitní prostor rozvíjející tzv. třetí roli univerzity, tedy podporující aktivity UK směrem k veřejnosti.


Kampus Hybernská



Součástí komplexu jsou i studentské prostory, ve kterých se mohou studenti setkávat u filmových večerů, pořádat konference, workshopy a další aktivity. Vedle přednáškového sálu je zde k dispozici i místnost pro odpolední siestu, kde si můžete udělat čaj nebo kávu a posedět s dalšími studenty napříč všemi fakultami. Pro již zaběhnuté studenty našich fakult, kteří figurují v některém ze spolků, existuje i možnost pronajmout si zde sdílenou pracovnu, ve které budete moct nerušeně pracovat a bádat nad svými spolkovými aktivitami.


Navštivte univerzální prostor pro studenty – Studentská Hybernská


Pořádá se zde řada přednášek, workshopů, koncertů, výstav, divadelních představení a filmových promítání a také se sem přesunuly některé z vyučovaných seminářů FF UK. Je zde i rezidenční program, který poskytne každé čtyři měsíce zázemí jednomu studentskému projektu pro rozvíjení jejich programu a náplně. Studentská Hybernská chce poskytovat studentům, akademikům i veřejnosti prostor, kde mohou debatovat o nejpalčivějších problémech současnosti stejně tak jako mít možnost se uvelebit na gauči a začíst se do dnešních novin.


Více informací na www.kampushybernska.cz nebo .


Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám