• Aktuality

Aktuality

8. dubna 2024

Začátek dubna na FHS přinesl do budovy změny. Zpohodlní provoz fakulty


V posledních dnech jste si mohli všimnout některých změn na fakultě. Jak vám už psala paní děkanka Sokolová v e-mailu od začátku dubna v budově fungují novinky.


Na konci března fakulta uvedla do provozu nový koncept recepce u hlavního vchodu, jehož cílem je lepší zajištění služeb, které recepce poskytuje našim studujícím a zaměstnancům i všem dalším návštěvníkům fakulty. Recepční - naši studující - mají na starosti zejména navigaci a komunikaci s návštěvníky fakulty v českém i anglickém jazyce a informační kontakt s děkanátem. Můžete se na ni obracet přes mail .


Od 1. 4. mají doktorandi a doktorandky FHS k dispozici nově zřízenou a plně zařízenou doktorandskou místnost (0.39). Je umístěna za aulou Jana Sokola se vstupem z pravé strany auly. Doktorandi a doktorandky zde mají k dispozici počítač napojený na Wi-Fi s tiskárnou, stoly, židle a tabule pro práci i dva gauče. Vstupní oprávnění do doktorandské místnosti bylo automaticky nahráno na ISIC karty všem doktorandům a doktorandkám 1. - 4. ročníku Ph.D. studia, doktorandi a doktorandky vyšších ročníků v případě zájmu o vstup do místnosti napište na e-mail .


Od Velikonoc mají prosklené přednáškových místnosti 0.02 a 0.03 na zadních a postranních stěnách neprůhledné pásy. Přední část učeben směrem do atria zůstává i nadále průhledná a otevřená.



Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám