Písemnosti v SIS

  • Na fakultě se můžete setkat s celou řadou písemností, které jsou doručovány pouze prostřednictvím SIS s elektronickým podpisem.

  • Písemnost se považuje za doručenou druhý den po jejím odeslání. Takto odeslané dokumenty jsou platné, i když si je nepřečtete, věnujte jim proto prosím pozornost!

  • Do e-mailu vám vždy přijde upozornění o zaslání dokumentu v SIS a ten poté najdete po kliknutí na uvedený odkaz. Musíte se přihlásit do SIS (pokud zapomenete heslo, vygenerujte si nové na webu CAS). Písemnosti pak naleznete v SIS pod ikonkou Osobní údaje a nastavení v Příchozích dokumentech.

  • Jaké písemnosti od nás můžete obdržet?


Sdělení ke schválení žádosti o změně formy studia

Sdělení, které potvrzuje (nebo zamítá) formu studia.

Sdělení k zanechání studia

Sdělení k zanechání studia je odpověď na Vámi podané prohlášení o zanechání studia. Informujeme Vás, k jakému dní Vám studium na fakultě bylo ukončeno.

Výzva k zaplacení poplatku

Pokud Vám byl vyměřen poplatek a uplynula jeho splatnost, může Vám přijít výzva k zaplacení poplatku. Je v ní uvedeno, do kdy je potřeba poplatek zaplatit a platební údaje. Pokud víte, že poplatek nezvládnete zaplatit včas a najednou, můžete podat na studijní oddělení žádost o splátkový kalendář.

Výzva k seznámení se s podklady řízení o ukončení studia

Na konci akademického roku zasíláme studentům, kteří nesplní podmínky pro postup do dalšího úseku studia, výzvu k seznámení se s podklady řízení o ukončení studia. Dáváme Vám v ní 7denní lhůtu k vyjádření. Teprve po jejím uplynutí Vám vydáme rozhodnutí o ukončení studia.

Výzva k zápisu do dalšího úseku studia

Výzva k zápisu do dalšího úseku studia. Zasíláme ji tehdy, pokud splňujete podmínky pokračování ve studiu, ale přesto jste se v SIS nezapsali do dalšího úseku studia. Ve výzvě je uvedený náhradní termín zápisu. Pokud se nezapíšete ani v náhradním termínu, bude Vám studium prostřednictvím další zaslané písemnosti ukončeno.

Výzva k opětovnému zápisu do studia

Výzva k opětovnému zápisu do studia. Tu obdržíte v případě, že jste měli přerušené studium, uplynula Vám tato doba a zároveň jste se nezapsali zpět do studia, ani nepodali novou žádost o přerušení. Vyzýváme Vás, abyste tak učinili, a to nejpozději do termínu uvedeného ve výzvě. Pokud to neuděláte, zašleme Vám další dokument v SIS potvrzující ukončení studia.








Poslední změna: 22. listopad 2023 16:43 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám