Letní škola v přírodě

Fakulta humanitních studií UK pořádá pro nově nastoupivší studenty a studentky prvního ročníku bakalářského programu Studium humanitní vzdělanosti Letní školu v přírodě, v rámci níž je možné seznámit se v méně formálním prostředí s duchem fakulty, se spolužáky i pedagogy, stejně jako účastnit se přednášek, seminářů a workshopů vyučujících a starších kolegů.


Letošní ročník proběhne od 11. do 13. září 2023 ve Výcvikovém středisku UK v Horním Poříčí. Akce je ze strany fakulty dotována, účastnický poplatek je proto stanoven na 1.500 Kč. V rámci výjezdu je studujícím zajištěno ubytování v chatkách, plná penze ve vegetariánské či klasické variantě a (po domluvě) autobusová doprava ze Strakonic do Horního Poříčí a nazpátek.


Přihlašování probíhá skrze e-mailovou adresu , kam je třeba v případě zájmu o účast zaslat nejdpozději do 1. září informace o preferované variantě stravování (... klasická, vegetariánská či žádná) a způsobu dopravy (... po vlastní ose či zajištěnou autobusovou dopravou ze Strakonic). Pro přihášení obdrží studující obratem bankovní údaje, na než je třeba nejpozději deset dní od podání přihlášky složit účastnický poplatek, jinak bude místo na LŠ postoupeno dalším zájemcům. Upozorňujeme, že kapacita střediska je omezena na 180 míst a že za platnou je považována přihláška až po uhrazení účastnického poplatku.


Podrobný program, v němž je počítáno s přednáškami a workshopy, stejně jako s prostorem pro socializaci a scholé, bude účastníkům upřesněn nejpozději dva týdny před začátek Letní školy.


Poslední změna: 9. srpen 2023 13:57 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám