Studentské aktivity

Studium zahrnuje kromě přednášek a seminářů také různé mimostudijní aktivity, které přispívají k nastavení atmosféry fakulty, utváření příjemného prostředí, budování solidarity, ale i k rozvíjení znalostí a dovedností získaných ve výuce v jiných kontextech.



Studující se sdružují ve studentských spolcích, které organizují různé přednášky, debaty, či filmové projekce a také se podílí na prezentaci fakulty navenek. Aktivity spolků fakulta podporuje na základě žádostí o finanční podporu zájmové činnosti. Studující jsou také důležitou součástí Akademického senátu FHS UK, v rámci nějž se probírají klíčové záležitosti, které se týkají fakulty. Jakožto senátoři a senátorky mají možnost rozhodovat nebo spolurozhodovat o organizaci a činnosti fakulty.


S orientací především v bakalářském studiu pomáhají studentské ambasadorky a ambasadoři, které zároveň tvoří most mezi studujícími a fakultou. S kulturní orientací v Praze zase přímo zahraničním studentům pomáhají buddies. Obě funkce zároveň představují způsob, jak se zapojit a být nápomocný.


Studentští senátoři/senátorky, studentští ambasadoři/ambasadorky a zástupci/zástupkyně spolků mohou využívat studentskou kancelář (místnost 0.27).


V případě dotazu ohledně zájmové činnosti studentů FHS UK, pište na e-mailovou adresu .





Poslední změna: 27. červen 2024 13:03 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám