• Aktuality

Aktuality

21. dubna 2021

Kateřina Legnerová expertkou MPSV v oblasti sociálního podnikání

Kateřina Legnerová se stala expertkou na principy a projekty sociálního podniku a na zahraniční přístupy k sociálnímu podnikání Podpora sociálního podnikání v ČR při Ministerstvu práce a sociálních věcí.


V rámci poradenské činnosti projektu poskytuje individuální podporu stávajícím i budoucím sociálním podnikatelům v oblasti teorie sociálního podnikání (principy sociálního podniku, marketingová analýza, sociální marketing, personální řízení, vedení lidí) a odborné poradenství v rámci hromadných seminářů pro stávající nebo budoucí podnikatele v segmentu sociálního podnikání.


Kateřina Legnerová expertkou MPSV v oblasti sociálního podnikání


Ing. Kateřina Legnerová, M.Sc., MBA, Ph.D., se zabývá tématem sociální ekonomiky a sociálního podnikání od roku 2012. Vystudovala VŠCHT a doktorské studium na VŠE. Od roku 2012 působí na Fakultě humanitních studií UK v magisterském studijním programu Studia občanské společnosti, kde vyučuje Sociální podnikání a Sociologii managementu, personální řízení a leadership. Dlouhodobě provádí se studenty FHS UK výzkum českých sociálních podniků. Vyučuje Personální řízení a CSR na VŠE, fakultě podnikohospodářské. Vedla desítky diplomových prací včetně témat sociální ekonomiky nebo sociálního podnikání. Zastupuje Českou republiku v mezinárodním projektu výzkumu sociálních podniků, který koordinuje společnost EMES, kde je členkou. Je spoluautorkou knih o sociální ekonomice a sociálním podnikání, CSR a vedení lidí.


(zdroj foto: linkedin.com)

Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám