• Aktuality

Aktuality

15. listopadu 2022

Doktorandky FHS UK Mgr. Tatiana Chavalková Badurová a Mgr. Gabriela Vičanová držitelkami stipendia Husovy nadace na rok 2022/2023

Držitelkami stipendia Husovy nadace na rok 2022/2023 se staly doktorandky Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy Mgr. Tatiana Chavalková Badurová (studijní program Integrální studium člověka - Obecná antropologie) a  Mgr. Gabriela Vičanová (studijní program Obecná antropologie). Srdečně blahopřejeme!


O stipendiu

Vzdělávací nadace Jana Husa považuje v současnosti za jeden ze svých nejdůležitějších úkolů podpořit především svobodné a nerušené bádání začínajících vysokoškolských učitelů a akademických pracovníků, jež není podle jejího přesvědčení samozřejmé a obecně podporované. Stipendium je určeno pro doktorandy nebo doktory do 40 let věku, působící v neaplikovaných humanitních, společenskovědních a příbuzných oborech.


O Nadaci Jana Husa

Vzdělávací nadace Jana Husa je nepolitická, nekonfesijní nadace, zřízená k podpoře vzdělanosti, kultury a svobody. Působí v České republice a ve Slovenské republice.

Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám