• Aktuality

Aktuality

27. února 2023

Centrum péče o duši UK: nová služba studentům a zaměstnancům

Studenti a zaměstnanci Univerzity Karlovy mohou nově využít nabídky celouniverzitního Centra péče o duši, které si klade za cíl doplnit doposud nabízené služby univerzity o široce pojatou duchovní péči. Centrum je nadkonfesijní a mezináboženské. Služby centra jsou určeny i pro lidi, kteří se nehlásí k žádnému náboženství.


Centrum péče o duši se věnuje duchovnímu doprovázení,  poradenství a terapii. Nabízí interaktivní kurzy, diskuzní platformy, veřejné přednášky, semináře a další akce v této oblasti. Propojuje tak péči o niterný život, resilienci, hodnotovou orientaci a mezilidské vztahy. Centrum sídlí v Kampusu Hybernská, se kterým také spolupracuje.


Mezi nově nabízené programy patří i duchovní doprovázení, které je jedním ze způsobů, jak pečovat o svou duši. Studenti a zaměstnaci UK tak mají možnost zdarma využít této služby (v češtině i v angličtině), která probíhá ve spolupráci s UK POINT. Konzultace probíhají v Kampusu Hybernská (Hybernská 998/4, 110 00 Nové Město), vchod 2D, 1. patro.


DUCHOVNÍ DOPROVÁZENÍ – PLAKÁT


MEDITACE – PLAKÁT


INFORMACE


PŘEHLED: PORADENSKÉ SLUŽBY UK


Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám