• Aktuality

Aktuality

9. května 2023

Rektorský sportovní den ve středu 10. května

Srdečně zveme všechny sportovní nadšence na Rektorský sportovní den, který se koná ve středu 10. května 2023 (výuka tento den odpadá). Zájemci z řad studentů, absolventů i zaměstnanců si budou moci vybrat z nejrůznějších sportů individuálních, kolektivních, ale třeba i vodáckých. V nabídce je pro vás letos připraveno přes 30 různých sportovních a pohybových aktivit. Jednotlivé sporty pak budou probíhat na několika sportovištích v Praze, Hradci Králové a v Plzni.


Připojit se můžete i ke sportovnímu programu na FHS UK.



Všechny potřebné informace včetně přihlašování naleznete na webových stránkách.


Program na FHS UK: Běh z džungle na Havránku 7 km (dvě pohodové míle + 3 km trail Havránka)

Ve středu 10. května v 17:00 sraz na schodech před fakultou. Nejprve jedna pohodová míle kolem Vltavy, u Trojského zámku shlédnout Tartaros. Pak si každý – tempem jak je libo – zaběhne jednu z etap letošní trailtour http://www.trailtour.cz/2023/etapy-cz/cz-etapa34-havranka/ (doporučujeme si trasu nahrát do běžeckých hodinek, telefonu, vytisknout mapu). Zpět na fakultu společně kolem kanálu (třeba bude na divoké vodě trénovat Jiřa Prskavec, doplnit tekutiny atd.). Na fakultě je možné se převléci, uložit si věci, osprchovat se, navázat/pokračovat v programu Zabydli džungli.

Na viděnou se těší Ondřej Skripnik.


UDÁLOST NA FACEBOOKU


Od 16:00 bude možnost zapůjčit si ping-pong, pétanque, šachy a badminton u stanoviště Containall v předpolí FHS v rámci festivalu Zabydli džungli.



Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám