• Aktuality

Aktuality

16. srpna 2021

Koncert a křest alba Televize skupiny Roman Radkovič Collective

Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy zve na koncert spojený se křtem alba Televize skupiny Roman Radkovič Collective, který proběhne dne 23. srpna od 19:00 na Sklepní scéně Centra Experimentálního Divadla v Brně. Před brněnským vystoupením přivítá RRC na workshopu v Bělči Matúše Kobolku a 21. srpna od 20:00 bude k slyšení na scéně pražského punctum.cz.


Facebook Event


Koncert a křest alba Televize Roman Radkovič Collective


Založení a činnost uskupení Roman Radkovič Collective je součástí projektu GOS PROKLIP, který pro Jihomoravský kraj realizuje tým z Katedry organizačních studií FHS UK. Projekt se zaměřuje na spolupráci s lidmi žijícími v sociálních pobytových službách, na zlepšování péče a na výzkum v oblasti dis/ability a péče. Více informací o projektu naleznete na webových stránkách: https://krs.fhs.cuni.cz/KRS-108.html.


Album vydal Roman Radkovič Collective ještě v dubnu minulého roku na slovenské značce Mappa. Zatímco recenze byly k přečtení krátce po vydání druhého alba, na koncerty se kvůli opatřením spojeným s pandemií muselo počkat.


O členech uskupení Roman Radkovič Collective a jejich tvorbě vyprávějí hned dva dokumentární filmy: Zpívej, dokud to jde od Pavla Jurdy a novější snímek Kataríny Jonisové Titanic. Ve vědeckém časopise Qualitative Research vyšel letos článek The rest is noise: on describing cognitive multiplicity, který jménem členů RRC napsali Dana Hradcová a Michal Synek.


Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám