Den otevřených dveří na FHS 1. 2. 2024

Den otevřených dveří na FHS je sice za námi, ale dveře se rozhodně nezavírají. Portál pro podávání přihlášek je otevřený až do 31. března a atmosféru proběhlého DOD můžete nasát z fotogalerie. Uchazeči a uchazečky si během něj prohlédli budovu, seznámili se s našimi studijními programy a ukázali jsme jim, jak si humanitní vědy dokážou poradit s výzvami současného světa. Den otevřených dveří ozvláštnil také workshop věnující se možnostem užití AI nástrojů během vysokoškolského studia a závěrečná hudba.


Nadchli jsme vás? Stačí už provést jen pár jednoduchých kroků. Podat si přihlášku není křížová cesta se čtrnáctimi zastaveními - před podáním samotné přihlášky se můžete seznámit s obory, které naše škola nabízí: bakalářský program Studium humanitní vzdělanosti nebo pestrý výběr magisterských programů. Poté už se jen stačí přihlásit na bakalářské nebo magisterské studium. Pozor, přihlášku je nutné do 31. března 2024 zaplatit. A je to, jste přihlášení na FHS.


Pro ty zájemce a zájemkyně o studium na Fakultě humanitních studií UK, kteří nemohli na den otevřených dveří dorazit nebo je dotazy napadly až po něm, na březen plánujeme dvě online schůzky. Na těchto setkáních v digitálním prostoru se budete moci zeptat na cokoli, co vás zajímá ke studiu, přijímačkám i mimoškolním aktivitám na naší fakultě. Kdy a jak se bude možné připojit zveřejníme v průběhu února na fakultních sociálních sítích a webu. Případně se nás můžete ptát už teď na speciálním discordovém serveru pro uchazečstvo. Škoda otázky, která nepadne!


Foto: Ondřej Trojan


Poslední změna: 12. únor 2024 09:41 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Univerzita Karlova

Fakulta humanitních studií

Pátkova 2137/5

182 00 Praha 8 - Libeň


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČ: 00216208

DIČ: CZ00216208

Podatelna

Všechny kontakty


Jak k nám